Σε αργία δύο επιθεωρητές του Σ.ΕΠ.Ε. που «έσβηναν» πρόστιμα επιχειρήσεων
Απομακρύνθηκαν από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) δύο επιθεωρητές του, καθώς διαπιστώθηκε ότι προχωρούσαν σε παράτυπες διαγραφές προστίμων που είχαν επιβληθεί σε επιχειρήσεις, γνωστοποίησε η υπουργός Εργασίας, με μήνυμά της στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook.
 
Σύμφωνα με την Έφη Αχτσιόγλου, «μετά από έλεγχο που πραγματοποιήσαμε σε υπαλλήλους του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.), με πρωτοβουλία του ειδικού γραμματέα του Σώματος, Πάνου Κορφιάτη, και με τη συμβολή της γενικής επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, διαπιστώθηκε ότι δύο επιθεωρητές του Σ.ΕΠ.Ε. προχωρούσαν σε παράτυπες διαγραφές προστίμων που είχαν επιβληθεί σε επιχειρήσεις.
 
Θέσαμε τους δύο αυτούς υπαλλήλους σε αργία και τους απομακρύναμε από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας. Ο φάκελος που σχηματίστηκε έχει ήδη αποσταλεί στην εισαγγελία για διερεύνηση και ποινικών ευθυνών» επισημαίνει η κ. Αχτσιόγλου, τονίζοντας ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Σ.ΕΠ.Ε. καθιστά σαφές ότι κανένα φαινόμενο διαφθοράς δεν είναι ανεκτό
Είστε εδώ:Νέα-Ειδήσεις>Νέα-Ανακοινώσεις>Σε αργία δύο επιθεωρητές του Σ.ΕΠ.Ε. που «έσβηναν» πρόστιμα επιχειρήσεων

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Mε ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση σας καλωσορίζουμε στην καινούρια ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.

 

Δείτε όλο το χαιρετισμό

Top