Προκήρυξη 3Κ: Διευκρινίσεις για ασφάλιση, δικαιολογητικά, επιλαχόντες, ΑμεΑ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
 
Είμαι στους διοριστέους της 3Κ στην ειδική κατηγορία ΑμεΑ. Το χαρτί μου από το ΚΕΠΑ που πέρασα έληγε τέλη Οκτωβρίου. Άμα δεν ξαναπεράσω επιτροπή θα έχω πρόβλημα στη μισθοδοσία μου;
«Ενδεχομένως θα συναντήσετε πρόβλημα κατά τον έλεγχο του πρώτου εντάλματος της μισθοδοσίας σας από την αρμόδια Υπηρεσία Επιτρόπου στο Ελεγκτικό Συνέδριο.»
 
 
 
Kαλησπέρα σας. Eίμαι επιτυχούσα στην 3K και θέλω να αποστείλω τα δικαιολογητικά μου. Δεν βρίσκω την αίτηση που είχα εκτυπωμένη και το σύστημα του ΑΣΕΠ είναι κλειστό λόγω εκλογών και δεν θυμάμαι τι άλλα δικαιολογητικά είχα βάλει εκτός από απολυτήριο γυμνασίου και αναπηρία. Είμαι στην ειδική κατηγορία χωρίς εμπειρία. Πρέπει να πάρω και ένσημα και ανεργία από ΟΑΕΔ περσινά;
«Καλό θα είναι να τα έχετε, αλλά σε κάθε περίπτωση απευθυνθείτε στον Δήμο, όπου διοριστήκατε, όπου θα σας ενημερώσουν ποια δικαιολογητικά ζητάνε από εσάς.»
 
 
 
Καλησπέρα σας, ο άντρας μου είναι επιτυχών με την 3Κ/2018. Από το δήμο που πέρασε ζητάνε να προσκομίσει βεβαίωση ενσήμων πριν από το 1993 (εφόσον ήταν ασφαλισμένος). Το ΙΚΑ μας εκδίδει από 2002 και μετά. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Και μας ζητάει να επιλέξουμε συνταξιοδοτικό φορέα Δημοσίου ή ΙΚΑ κι εδώ πάλι τι επιλέγουμε; Σας ευχαριστώ.
«Πριν το 2002 τα ένσημα τηρούνταν σε καρτέλες των οποίων θα πρέπει ο σύζυγός σας να έχει αντίγραφο. Μπορείτε να προσκομίσετε στην υπηρεσία του ένα αντίγραφο αυτών των καρτελών. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τον ασφαλιστικό του φορέα κάποια βεβαίωση ασφάλισης από την οποία θα προκύπτει ότι είναι ασφαλισμένος πριν το 1993 (αν είναι). Για να απαντηθεί το ερώτημα σχετικά με το ποιος φορέας ασφάλισης πρέπει να επιλεγεί θα πρέπει να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία.»
 
 
 
Ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε, πότε θα σταλούν οι επιστολές από τον ΑΣΕΠ στους επιλαχόντες προκειμένου να κάνω αίτηση θεραπείας. Ήμουν στους προσωρινούς πίνακες ως τρίτεκνη και σύζυγο ΑΜΕΑ αλλά τώρα δεν είμαι στους οριστικούς. Γνωρίζετε αν μπορεί να γίνει αποδεκτό επιπλέον πιστοποιητικό για τον σύζυγό μετά την ανάρτηση των οριστικών πινάκων;
«Οι επιστολές έχουν ήδη αρχίσει να αποστέλλονται. Μετά την δημοσίευση των επιτυχόντων είναι μάλλον απίθανο να γίνουν δεκτά πιστοποιητικά.»
 
πηγή:epoli.gr
 
 
Είστε εδώ:Νέα-Ειδήσεις>Νέα-Ανακοινώσεις>Προκήρυξη 3Κ: Διευκρινίσεις για ασφάλιση, δικαιολογητικά, επιλαχόντες, ΑμεΑ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Mε ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση σας καλωσορίζουμε στην καινούρια ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.

 

Δείτε όλο το χαιρετισμό

Top