Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: Καταγγέλλει την συμπεριφορά της ΓΓ του Δ. Ηρακλείου κ. Μαρίας Γαλαζούλα
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., καταγγέλλει την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, κας Μαρίας Γαλαζούλα απέναντι στη συνάδελφο και Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, Μαρίας Καραμπέτσου.
 
 
Σύμφωνα με την πολυσέλιδη Αναφορά-Καταγγελία της εργαζόμενης και τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου Αττικής που σε συνεδρίασή του αποφάσισε να παρέμβει στην Διοίκηση του Δήμου υπέρ της συναδέλφου, που κοινοποιήθηκαν στην Ομοσπονδία, η Γενική Γραμματέας του Δήμου προβαίνει κατ’ επανάληψη σε ενέργειες που απαξιώνουν την υπηρεσιακή αλλά και προσωπική αξιοπρέπεια της συναδέλφου με καθημερινές «επιθέσεις» ασκώντας λεκτική βία και ψυχολογικόπόλεμο.
 
Είναι «Ηλίου φαεινότερο» ότι η κα Μαρία Γαλαζούλα, εκθέτει με τις ενέργειές της την Διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής συνολικά αλλά και τον Δήμαρχο προσωπικά! Η αφορμή για την υπηρεσιακά απρεπή συμπεριφορά της εναντίον της συναδέλφου Μαρίας Καραμπέτσου, ήταν η άρνηση της εργαζόμενης να πράξει κάτι παράνομο, παρά τις ασφυκτικές πιέσεις της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Ηρακλείου Αττικής να πράξει το αντίθετο. Η Εκτελεστική Επιτροπή1της Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. καλεί την Γενική Γραμματέα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κα Μαρία Γαλαζούλανα ανακαλέσει και να σταματήσει άμεσα κάθε προσβλητική και υποτιμητική συμπεριφορά απέναντι στο πρόσωπο της συναδέλφου Μαρία Καραμπέτσου όπως και σε κάθε άλλο εργαζόμενο του Δήμου.
 
πηγή:aftodioikisi.gr
Είστε εδώ:Νέα-Ειδήσεις>Νέα-Ανακοινώσεις>Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: Καταγγέλλει την συμπεριφορά της ΓΓ του Δ. Ηρακλείου κ. Μαρίας Γαλαζούλα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Mε ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση σας καλωσορίζουμε στην καινούρια ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.

 

Δείτε όλο το χαιρετισμό

Top