Συνεχίζουν τις προσλήψεις συμβασιούχων οι Δήμοι
Όπως δημοσιεύει καθημερινά το epoli.gr προκηρύξεις Δήμων για την πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ προς κάλυψη εποχικών, έκτακτων αναγκών τους. [Επισυνάπτονται οι Προκηρύξεις]
Συγκεκριμένα,
 
ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
Πρόσληψη δέκα (10) ΥΕ Εργατών Πυρασφάλειας με σύμβαση ορισμένου χρόνου τριών (3) μηνών από 1/6/2020 έως 31/8/2020 για την κάλυψη αναγκών πυροπροστασίας- πυρασφάλειας στο Δήμο Μονεμβασίας.
 
 
 
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Την πρόσληψη με επιλογή, ενός (1) Ειδικού Συνεργάτη, με πτυχίο Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, εκπαιδευτικής κατηγορίας ΤΕ, με αποδεδειγμένη εμπειρία στο εν λόγω αντικείμενο σπουδών του, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του, ανακοίνωσε ο Δήμος Αργοστολίου.
 
 
 
ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δύο (2) ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών, με αντικείμενα δράσης πυρασφάλειας κατά την θερινή περίοδο έτους 2020 (Από 01-06-2020 έως 30-09-2020).
 
 
 
ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ
Ότι προτίθεται να προσλάβει έναν (1) ειδικό Συνεργάτη ειδικότητας Δημοσιογράφου, για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του, παρέχοντας συμβουλές και διατυπώνοντας εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέματα Επικοινωνίας, Εξωστρέφειας και Δημοσιογραφικής Προβολής του Δήμου Σοφάδων και των εποπτευόμενων Νομικών Προσώπων του Δήμου, γνωστοποιεί η Δημοτική Αρχή.
 
 
πηγή:epoli.gr
Είστε εδώ:Νέα-Ειδήσεις>Νέα-Ανακοινώσεις>Συνεχίζουν τις προσλήψεις συμβασιούχων οι Δήμοι

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Mε ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση σας καλωσορίζουμε στην καινούρια ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.

 

Δείτε όλο το χαιρετισμό

Top