Προκήρυξη 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολιού ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΙΣΜΗΝΗΣ ΚΑΡΤΕΡ
   Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη προκηρύσσει τον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολιού για τη χορήγηση μίας (1) υποτροφίας για διετείς σπουδές βιολιού στο εξωτερικό για την απόκτηση Bachelor ή Master.

  Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της διακεκριμένης βιολονίστριας και Καθηγήτριας του Ωδείου Αθηνών Ισμήνης Χρυσοχόου – Κάρτερ, εις μνήμην του συζύγου της, διαπρεπούς διανοούμενου, δημοσιογράφου και διευθυντή της ΕΡΤ, Γιώργου Κάρτερ.

   Οι υπότροφοι οφείλουν να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους σε Ανώτατο Αναγνωρισμένο Μουσικό Ίδρυμα του εξωτερικού (Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία, Κροατία, Λεττονία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μολδαβία, Μονακό, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σουηδία, Τσεχία και Φινλανδία) της επιλογής τους.

   Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό για την υποτροφία έχουν μόνο όσοι έχουν ήδη γίνει δεκτοί σε ένα εκ των ανωτέρω χωρών εκπαιδευτικό ίδρυμα.

   Η υποτροφία χορηγείται για δύο (2) συνεχή ακαδημαϊκά έτη με έναρξη το έτος 2018.

   Το ποσό της ετήσιας χορηγίας της υποτροφίας ορίζεται στις δώδεκα χιλιάδες ευρώ (12.000), δηλαδή το συνολικό ποσό της υποτροφίας ανέρχεται στις είκοσι τέσσερις χιλιάδες ευρώ (24.000).

   Στους υποψηφίους για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό παρέχεται η δυνατότητα κάλυψης των εξόδων μετακίνησής τους, ύστερα από συνεννόηση με το «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη».

   Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2018, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.

   Αιτήσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό γίνονται δεκτές μέχρι και την 31η Αυγούστου 2018, συνοδευόμενες από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

   Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά τους στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη (Πραξιτέλους 169 & Μπουμπουλίνας, 185 35 Πειραιάς, ) ηλεκτρονικά ή μέσω ταχυδρομείου το αργότερο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία.

   Αίτηση συμμετοχής:

   Προκήρυξη 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολιού:
 
Είστε εδώ:Νέα-Ειδήσεις>Τοπικά Νέα>Προκήρυξη 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολιού ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΙΣΜΗΝΗΣ ΚΑΡΤΕΡ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Mε ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση σας καλωσορίζουμε στην καινούρια ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.

 

Δείτε όλο το χαιρετισμό

Top