Μήνυση Μαρίας Σταθάκη κατά Παναγιώτη Αβραμίδη

   Μήνυση κατά του Παναγιώτη Αβραμίδη, Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά και Προέδρου της ΔΗΡΑΠ, (ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ) κατέθεσε στις 25 Σεπτεμβρίου 2017, η Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης " ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ".

   Η μήνυση της Μαρίας Σταθάκη ήταν μια "προαναγγελθείσα μήνυση" από τις 26 Ιουνίου, όπου την ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της 17ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά και αναφέρεται στις λεκτικές επιθέσεις, στα ψευδή, εξυβριστικά και δυσφημιστικά σχόλια που εκστόμισε εις βάρος της ο  Παναγιώτης Αβραμίδης.
  
   Στην μήνυση της αναφέρεται λεπτομερώς σε όσα διαδραματίστηκαν στην συνεδρίαση αυτή και καταλήγει: Αυτή η παράνομη, ανάρμοστη και υπαίτια συμπεριφορά του έχει γίνει θέμα συζήτησης όχι μόνο στην πόλη μας, αλλά σε όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο...... Επειδή οι κατά τα άνω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται από τον ποινικό μας κώδικα. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ και με ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος τον μηνύω και ΖΗΤΩ την κατά νόμο δίωξη και τιμωρία του.

    Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Mε ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση σας καλωσορίζουμε στην καινούρια ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.

 

Δείτε όλο το χαιρετισμό

Top