Καταψήφισε …συζήτηση για έκδοση ψηφίσματος για το Σκοπιανό ο Πειραιάς

   Ούτε καν 10 ψήφους σε σύνολο 25 παρόντων δεν έλαβε για να εγκριθεί ως έκτακτο θέμα και να συζητηθεί η πρόταση της παράταξης του πρώην Δημάρχου Μιχαλολιάκου, στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά για την έκδοση ψηφίσματος για το Σκοπιανό και την στήριξη του συλλαλητηρίου στην Αθήνα .

   Την πρόταση κατέθεσε ο κ. Μαστρονικόλας και από την παράταξή του, της μείζονος μειοψηφίας ήταν μόνο αυτός και ένας άλλος συνάδελφός του.

   Παρότι η πρόταση υποστηρίχθηκε και από ορισμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του δημάρχου, Γιάννη Μώραλη, πάλι δεν μπόρεσε να λάβει τον απαιτούμενο αριθμός ψήφων έστω και για να εισαχθεί προς συζήτηση.

   Ο ίδιος ο κ. Μώραλης, τόνισε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους κάθε πολίτη να διαδηλώνει και να πιστεύει αυτό που είναι προς το συμφέρον της πατρίδας του ωστόσο σημείωσε ότι δεν μπορεί για τόσο σημαντικά θέματα εξωτερικής πολιτικής με πολλές πτυχές άγνωστες, και κυρίως χωρίς κάποια επίσημη ενημέρωση το Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει ψηφίσματα. Επίσης ανάφερε ότι ο ίδιος δεν θα πάει στο συλλαλητήριο.

   Πηγή: newsta.gr

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Mε ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση σας καλωσορίζουμε στην καινούρια ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.

 

Δείτε όλο το χαιρετισμό

Top