Καταγγελία της ΔΑΣ-ΟΤΑ Πειραιά

   Πειραιάς  Ιούνιος 2018

 

    Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

     Η ΔΑΣ-ΟΤΑ του Δήμου Πειραιά καταγγέλλει ως απαράδεκτη και αντιδημοκρατική την όλη διαδικασία για την συγκρότηση του προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου μας που έγινε στις 21/6/18 .

   Στην συνεδρίαση η πλειοψηφούσα παράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση»  που είχε και την ευθύνη της διαδικασίας αρνήθηκε να βάλει σε ψηφοφορία την πρόταση της ΔΑΣ-ΟΤΑ , της δεύτερης εκλεγμένης παράταξης που συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχτηκε στις εκλογές 12-13 Ιουνίου 2018.

    Πάγια θέση μας ως ΔΑΣ-ΟΤΑ πανελλαδικά, ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία μας έχουν αναδείξει οι εργαζόμενοι είναι ότι στο Προεδρείο πρέπει να εκπροσωπούνται αναλογικά όλες οι παρατάξεις που εκλέχτηκαν από τους εργαζόμενους. Συγκεκριμένα προτείναμε :

  Η πρώτη σε ψήφους παράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση»  να  εκλέξει τη θέση του Προέδρου, Γραμματέα,  Ταμία και  η δεύτερη σε ψήφους παράταξη η ΔΑΣ-ΟΤΑ να εκλέξουμε τη θέση του Αντιπρόεδρου. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται στις συναντήσεις με την Δημοτική Αρχή  αλλά και με άλλους φορείς να εκπροσωπούνται αναλογικά όλοι οι συνάδελφοι και όχι μόνο μια μερίδα έστω και αν είναι η μεγαλύτερη! Επίσης διασφαλίζεται η δημοκρατική λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου αφού η προηγούμενη θητεία μας έδειξε ότι η ίδια και τότε πλειοψηφούσα παράταξη παρουσίαζε δήθεν αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου χωρίς καν να έχει συνεδριάσει!!!

   Συνάδελφοι εκλεγμένοι με την «Ανεξάρτητη κίνηση»,    στο Διοικητικό Συμβούλιο  οι εργαζόμενοι επέλεξαν να βρίσκεται και η ΔΑΣ-ΟΤΑ και να τους εκπροσωπεί, οφείλεται να τους σεβαστείτε.

    Εμείς δεσμευόμαστε απέναντι στους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους αλλά και στο σύνολο των συναδέλφων ότι  όσο περνάει από το χέρι μας δεν θα επιτρέψουμε αντιδημοκρατικές πρακτικές από την πλειοψηφούσα παράταξη στο Διοικητικό Συμβούλιο, ούτε κρυφές συναντήσεις- συναλλαγές  από τους εργαζόμενους. Θα δουλέψουμε για ένα ανοιχτό Διοικητικό Συμβούλιο σε όλους τους εργαζόμενους, αποκούμπι σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα κάθε συναδέλφου.

Είστε εδώ:Παρατάξεις>ΔΑΣ ΟΤΑ>Καταγγελία της ΔΑΣ-ΟΤΑ Πειραιά

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Mε ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση σας καλωσορίζουμε στην καινούρια ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.

 

Δείτε όλο το χαιρετισμό

Top