Δ.Τ. ΤΗΣ ΔΑΣ ΟΤΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΒΑΕ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ
Με ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου ενημερώνει τα μέλη του (και όχι μόνο αφού το κάνει δημόσια) ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας  αφού θα καταβληθεί κανονικά το μήνα Μάρτιο!!!!!! Επικαλείται μάλιστα η ανακοίνωση ότι έχει διαβεβαιώσεις για αυτό και από την ΠΟΕ-ΟΤΑ!!!!!!!  Υποκριτικά στο τέλος η ίδια ανακοίνωση που υπονομεύει την απεργία καλεί το κόσμο να συμμετέχει μαζικά!!!!!!
Μα ο πρόεδρος του Σωματείου είναι και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ και στέλεχος της Συνδικαλιστικής Ανατροπής δεν διάβασε τις ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας  που επαναλαμβάνουν ότι το επίδομα δεν θα καταβληθεί το Μάρτιο γιατί οι προθεσμίες δεν επιτρέπουν χρονικά την καταβολή του;;
Ο πρόεδρος του Σωματείου Περιστερίου και μέλος του Γενικού Συμβουλίου και στέλεχος της Συνδικαλιστικής Ανατροπής με ποιον μίλησε στην ΠΟΕ-ΟΤΑ και ποιος τον διαβεβαίωσε για τα αντίθετα από αυτά που απεργούμε;; Εχει πραγματικά ενδιαφέρον να απαντήσει σ αυτό το ερώτημα.
Τέλος καλούμε την Συνδικαλιστική Ανατροπή να καταδικάσει δημόσια την απεργοσπαστική ανακοίνωση του στελέχους της παράταξης της. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρεωθεί την στάση του κορυφαίου στελέχους της ως λαγό μια γενικευμένης απεργοσπασίας για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και το μέλλον των ΒΑΕ.
  
    ΑΘΗΝΑ 18/2/2019
 
Είστε εδώ:Παρατάξεις>ΔΑΣ ΟΤΑ>Δ.Τ. ΤΗΣ ΔΑΣ ΟΤΑ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Mε ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση σας καλωσορίζουμε στην καινούρια ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.

 

Δείτε όλο το χαιρετισμό

Top