Ανακοίνωση της Συνδικαλιστικής Ανατροπής στους ΟΤΑ που θέτει εκτός παράταξηςτον Αθανάσιο Χριστόπουλο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στους Ο.Τ.Α.» αποτελεί σήμερα την κυρίαρχη συνδικαλιστική παράταξη στον χώρο των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχει θέσει ως κύριο και βασικό στόχο την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων μακριά από κομματικές εξαρτήσεις αλλά και προσωπικές στρατηγικές και επιδιώξεις σε μια δύσκολη για τους εργαζόμενους χρονική περίοδο.

Η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής της «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α.» δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε όσα διαδραματίζονται το τελευταίο καιρό στο Δήμο Καλαμαριάς, ιδιαίτερα μετά την παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση του Σάκη Χριστόπουλου εκλεγμένου Μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με το ψηφοδέλτιο της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής Εργαζομένων Δήμου Καλαμαριάς».

Προσωπικές αντιπαραθέσεις, εμπάθειες ή στρατηγικές δεν μπορεί να αποπροσανατολίζουν από την βασική αρχή και επιδίωξη της παράταξης που είναι η ενωτική, συλλογική και καθημερινή δράση στην υπηρεσία των εργαζομένων και η συνοχή της παράταξης.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Σάκη Χριστόπουλου από το ψηφοδέλτιο της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής Εργαζομένων Δήμου Καλαμαριάς» με την οποία ο ίδιος θέτει εαυτόν εκτός της παράταξης που τον στήριξε, τον τίμησε και τον εξέλεξε καθώς και την Ανακοίνωση της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής Εργαζομένων Δήμου Καλαμαριάς», η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής της «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α.» διαγράφει από Μέλος της τον Σάκη Χριστόπουλο αφού δεν μπορεί να γίνει ανεκτό προσωπικές αντιπαραθέσεις να αμαυρώνουν την συνεκτικότητα, την πορεία, την καθημερινή δράση και την συνοχή της παράταξης.

Ταυτόχρονα, ενεργοποιείται η παραίτηση του Σάκη Χριστόπουλου από την θέση του Μέλους του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., θέση στην οποία εκλέχθηκε με το ψηφοδέλτιο της «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α.» στο 43ο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας.

Αθήνα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνα: 213-2022017, 210-4172079

Fax: 213-2022007

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.