Συνδικαλιστική Ανατροπή στους Ο.Τ.Α.
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Ρέθυμνο 6/6/2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι
Ο πρόεδρος του συλλόγου με ένα άνευ προηγουμένου συνδικαλιστικό πραξικόπημα προκήρυξε Γενική Συνέλευση μέσω email δίχως να τηρήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες του καταστατικού λειτουργίας.
Ο καρεκλοκένταυρος απερχόμενος πρόεδρος μέσα στην σύγχυση και την αλαζονεία που τον διέπει καταστρατηγεί κάθε νομιμότητα , εκφυλίζει την λειτουργία του οργάνου , και καταργεί τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ.
Καλεί σε συνέλευση με θέματα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό , δίχως να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο , γνωρίζοντας μάλιστα ότι τον προσεχή Σεπτέμβρη λήγει η θητεία του οργάνου!
Η αυτοκρατορική αντίληψη του συνάδελφου Παπαδογιάννη μας παραπέμπει σε εποχές που το εργατικό κίνημα τις έχει πληρώσει ακριβά.
Η κίνηση αυτή έρχεται να προστεθεί με την σχεδιασμένη από την πλευρά του ακύρωση των εκλογών για το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ , προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να σώσει τα «προνόμια» και την «καρέκλα» του στο Νομαρχιακό τμήμα.
Ο αλαζόνας και αυτοκράτορας Παπαδογιάννης σκαρφίζεται συνεχώς τρόπους ώστε να παραμείνει στο προσκήνιο αδιαφορώντας επί της ουσίας για την λειτουργία του Συλλόγου και κατ’ επέκταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι.
Γνωρίζει καλά ότι είναι πρόεδρος με ημερομηνία λήξης και πάνω στον πανικό του εκθέτει τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ σύλλογο εργαζομένων και τους αγώνες του.
Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι στεκόμαστε στο πλευρό των υπολοίπων μελών του διοικητικού συμβουλίου !
Γνωρίζουμε καλά ότι δεν φέρουν καμία ευθύνη για το συνδικαλιστικό κατάντημα του προέδρου και καλούμε το σύνολο των εργαζομένων στον δήμο να ακυρώσει από τα κάτω την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ του Παπαδογιάννη.
Σήμερα κιόλας θα ενημερώσουμε την ομοσπονδία μας την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για την καταστρατήγηση του καταστατικού από την πλευρά του προέδρου και θα είμαστε στις επάλξεις ώστε να προστατεύσουμε την ενότητα και την νομιμότητα στις διαδικασίες.
Συνάδελφοι ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Mε ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση σας καλωσορίζουμε στην καινούρια ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.

 

Δείτε όλο το χαιρετισμό

Top