Δημαρχείο Πειραιά (2ος όροφος), Πλατεία Κοραή 18510, Πειραιάς Τ: 213-2022017, 210-4172079

70 χρόνια δίπλα στον εργαζόμενο

στο Δήμο Πειραιά

Νέα & Ανακοινώσεις

   Με τη ΔΑΣ-Ο.Τ.Α Μαγνησίας να κάνει λόγο για «κενό έντυπο αξιολόγησης» και... «βρώμικη επίθεση»..., ο ασκών καθήκοντα Δημάρχου Βόλου, Αθανάσιος Θεοδώρου, μετά και την ανακοίνωση – καταγγελία της Συσπείρωσης Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Νομού Μαγνησίας «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΛΑΓΕΡΑΣ» ότι, το μέλος του Γ. Σ. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Εύη Καρυδάκη, συμμετείχε στην διαδικασία αξιολόγησης και στη συνέχεια όταν αυτό έγινε αντιληπτό, «…δημιούργησε σοβαρό επεισόδιο στην υπηρεσία (Γραφείο Προσωπικού) και με δολιότητα αφαίρεσε την αξιολόγησή της, την έσκισε, βάζοντας έτσι σε δυσχερή θέση τους εργαζόμενους σε αυτό», όπως χαρακτηριστικά ανέγραφε σ’ αυτή, καλεί σε γραπτή αναφορά - απολογία την εν λόγω υπάλληλο, επιβεβαιώνοντας με κάθε λεπτομέρεια, επίσημα, την ως άνω καταγγελία.

   Το έγγραφο Θεοδώρου

   Η ανακοίνωση της ΔΑΣ-Ο.Τ.Α. Μαγνησίας

"ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΚΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ !!!

   Η ΔΑΣ ΟΤΑ Μαγνησίας καταγγέλλει την παράταξη «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ» (ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΣΥΡΙΖΑ) Ν. Μαγνησίας για την βρώμικη επίθεση που εξαπέλυσε απέναντι στο στέλεχος του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και της παράταξής μας Εύη Καρυδάκη.

   Με μια μηχανορραφία χαρακτηριστική του ήθους που κουβαλάνε, προσπαθούν να στοιχειοθετήσουν πως η συναδέλφισσα πήρε μέρος στην διαδικασία της αξιολόγησης που διεξάγεται από την κυβέρνηση σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων. Μοναδικό τους «πειστήριο» το κενό έντυπο αξιολόγησης που επέστρεψε η συναδέλφισσα στον προϊστάμενο της ως απαράδεκτο. Αυτό βαφτίζεται «συμμετοχή στην αξιολόγηση».

   Η όλη επιχείρηση συκοφάντησης είναι συντονισμένη με την επίθεση που κάνει και η Δημοτική Αρχή Βόλου στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, η οποία καλεί τη συναδέλφισσα σε απολογία, γιατί έσκισε το κενό έντυπο αξιολόγησης, με βάση το οποίο ξεκίνησε όλη αυτή η λασπολογία περί συμμετοχής στην αξιολόγηση της συναδέλφισσας. Με αυτό τον τρόπο επιχειρούν την στοχοποίηση των πρωτοπόρων συνδικαλιστών του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

   Συντονισμένα όλα τα βιολιά ενάντια στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Ενορχηστρωμένη επίθεση τρομοκράτησης, εκφοβισμού και φίμωσης κάθε προσπάθειας αποκάλυψης, αντίστασης και οργάνωσης των εργαζομένων ενάντια στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης, Δημάρχων, Ε.Ε. και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.

   Είναι έκδηλη η αγωνία τους προκείμενου να οικοδομήσουν ένα επιχείρημα για να σκεπάσουν έστω και λίγο την δυσωδία που αποπνέει η στάση και η δράση τους όλα αυτά τα χρόνια στο συνδικαλιστικό κίνημα.

   Πρόκειται για «συνδικαλιστές»  δίχως ηθικούς φραγμούς, δίχως δισταγμούς όταν πρόκειται να ξεφτιλίσουν αρχές και αξίες, να ποδοπατήσουν την προσπάθεια  κάθε  αγωνιστικής ανάκαμψης  των εργαζομένων και του κινήματος, κόντρα στην μοιρολατρία και την υποταγή που πρεσβεύουν.

   Δεν θα ήταν καθόλου «στη πολύ δυσάρεστη θέση να καταγγείλουν» την ενέργεια της συναδέλφισσας αν ήταν αλήθεια. Θα την είχαν κατασπαράξει σαν όρνεα. Όπως κάνουν με κάθε τίμιο και μπροστάρη αταλάντευτο συνδικαλιστή ή απλό εργαζόμενο, όταν αυτός συντάσσεται με τις δυνάμεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.

   Οι βρώμικες αποστολές, είναι η ειδικότητά τους. Βούτυρο στο ψωμί του συστήματος. αποτελούν χρήσιμο στήριγμα στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής, πραγματικό πολυεργαλείο, προσηλωμένοι στις επιλογές της πολιτικής της Ε.Ε, της «ανταγωνιστικότητας», της «υγιούς επιχειρηματικότητας», της «δίκαιης ανάπτυξης». Είναι μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων, μακριά από την προσπάθεια που γίνεται σε μια σειρά χώρους δουλειάς να οργανωθεί ο αγώνας απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης, απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που τσακίζει καθημερινά τους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες.

   Φοβούνται, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι οι εργαζόμενοι θα βρουν το δρόμο για να ανατρέψουν αυτή τη βάρβαρη αρνητική κατάσταση που βιώνουμε,  όσα αναχώματα κι αν υψώσουν, όσα «εργαλεία» κι αν βάλουν στην υπηρεσία τους.  Προσπαθούν να συκοφαντήσουν και να λοιδορήσουν όποιον και όποια με αυταπάρνηση παλεύει σ’ αυτήν την κατεύθυνση.

   Αυτή η επίθεση απέναντι στους πρωτοπόρους συνδικαλιστές του ταξικού κινήματος δεν είναι τυχαία. Γίνεται σε μια περίοδο όπου η διαδικασία της αξιολόγησης-τρομοκράτησης των δημοσίων υπάλληλων είναι σε εξέλιξη, όπως και οι αντιδράσεις τους. Η κυβέρνηση στοχεύει να προχωρήσουν άμεσα οι μνημονιακές τις δεσμεύσεις όπως είναι και η αξιολόγηση.

   Στο σχέδιο αυτό έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο συνδικαλιστικές πλειοψηφίες όπως η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ που οι ομόσταυλοί τους κυριαρχούν στην Διοίκηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Με τις πρωτοβουλίες τους στρώνουν τον δρόμο για την υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής είτε κάνοντας τα θελήματα των Δημάρχων , είτε βγάζοντας την κυβέρνηση από την δύσκολη θέση.

   Ταυτόχρονα είναι στα σκαριά το χτύπημα του δικαιώματος στην απεργία και γενικότερα των συνδικαλιστικών ελευθεριών με τον νέο νόμο. Επιχειρούν να βάλουν στον γύψο το εργατικό και γενικότερα λαϊκό κίνημα. Για να μπορούν ανενόχλητοι να τσακίσουν τελείως του μισθούς, τα δικαιώματά μας, την ζωή μας. Για όλα τα παραπάνω η συγκεκριμένη παράταξη δεν βρήκε ούτε λέξη να πει !!!

   Καλούμε όλους τους συναδέλφους να αντιδράσουν κάθετα απέναντι σε αυτήν επιχείρηση συκοφάντησης. Τέτοιου είδους επιθέσεις είναι προπομπός για την κλιμάκωση της επίθεσης σε βάρος της εργατική τάξης και του λαού μας. Γιατί στο στόχαστρό τους έχουν το σύνολο των εργαζομένων κι όχι μόνο τους πρωτοπόρους  συνδικαλιστές.

   Καμιά ανοχή στα αφεντικά και τους υπηρέτες τους. Δεν θα μας νικήσουν, να τους τσακίσουμε. Όλοι στον αγώνα!"

   Πηγή: epoli.gr

Διαβάστε περισσότερα στην ίδια κατηγορία...

Υπέγραψαν νέα σύμβαση οι συμβασιούχοι του Δ. Νίκαιας - Ρέντη

12 Ιουλ 2017

Διαμεσολάβηση πριν από τα Δικαστήρια από τις 15 Μαρτίου – Για ποιες υποθέσεις θα ισχύει

03 Μαρ 2020

Ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων πυκνώνει τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων

21 Μαρ 2018

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η νέα ΕΣΣΕ για το μόνιμο προσωπικό στους ΟΤΑ

31 Αυγ 2017

Καιρός: Κακοκαιρία... εξπρές με τσουχτερό κρύο, βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις

02 Ιαν 2020

Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο στην μετατροπή της ποινής του πρώην δημάρχου Ζαχάρως σε κοινωφελή εργασία

24 Ιουλ 2017
images/imagehover/plakidio_adedy.jpg

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων

images/imagehover/plakidio_poeota2.jpg

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Ο.Τ.Α.

images/imagehover/plakidio_posekep.jpg

Π.Ο.Σ.Ε. Κ.Ε.Π.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζόμενων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών

images/imagehover/plakidio_pasyvn.jpg

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιαγωγών ΤΕΙ

images/imagehover/plakidio_sa_ota.jpg

Σ.Α. Ο.Τ.Α

Συνδικαλιστική Ανατροπή στους Ο.Τ.Α.

images/imagehover/das-ota-plakidio.jpg

Δ.Α.Σ.Ο.Τ.Α

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία

images/imagehover/plakidio_meta_ota.jpg

ΜΕ.Τ.Α. Ο.Τ.Α.

Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής

images/imagehover/plakidio_dake.jpg

Δ.Α.Κ.Ε. Ο.Τ.Α.

Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α.

images/imagehover/plakidio_aks.jpg

Αγωνιστικές Κινήσεις-Συσπειρώσεις

Αγωνιστικές Κινήσεις-Συσπειρώσεις στους Ο.Τ.Α.

images/imagehover/plakidio_askota.jpg

Α.Κ.Σ. Ο.Τ.Α.

Αυτόνομη Συνδικαλιστική Κίνηση Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α.

images/imagehover/plakidio_dimospeiraia.jpg

Δήμος Πειραιά

Το επίσημο site του Δήμου Πειραιά

images/imagehover/plakidia_govgr.jpg

GOV.gr

Βρείτε τη δημόσια υπηρεσία που θέλετε εύκολα και γρήγορα

images/imagehover/plakidio_eody.jpg

Ε.Ο.Δ.Υ.

Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας

images/imagehover/plakidia_diavgeia.jpg

ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

images/imagehover/plakidio_destpiraeus.jpg

Destination Piraeus

Ο Πειραιάς ως προορισμός

Μας ρωτάτε, σας απαντάμε!

Αφήστε εδώ το μήνυμα σας και ένας εκπρόσωπος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά σας απαντήσει το συντομότερο δυνατόν. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη χρήση ήπιου και μη προσβλητικού λόγου.

logo

Δημαρχείο Πειραιά (2ος όροφος), Πλατεία Κοραή
ΤΚ: 18510, Πειραιάς

Google Maps icon  Βρείτε μας στο χάρτη

Τηλέφωνο: 213-2022017, 210-4172079
Fax: 213-2022007

Emails:

sedpeiraia@gmail.com
prsedpeiraia@gmail.com